sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Tutustuminen mooc-toteutukseen: K-12 Blended & Online Learning -kurssi

Valitsimme luennolla tutustumisen kohteeksi mooc-kurssin K-12 Blended & Online Learning, joka löytyy Courserasta osoitteesta: https://www.coursera.org/course/k12blendedlearning. Kurssi on suunnattu opettajille ja asiasta kiinnostuneille

Kurssilla harjoitellaan yhteistyön tekemistä ja verkossa oppimista. Kurssi on jaettu noin 4 viikon jaksoihin jotka koostuvat saman aihealueen oppimisesta. Kursseilla käytetään luentovideoita, moduulitietokilpailuja, keskusteluja ja mahdollisuuksia vertaisverkkojen vuorovaikutukseen. Viimeiset 4 viikkoa oppijat käyttävät uutta tietoa suunnitelemalla ja kehittämällä tehokkaita K12 verko-oppimisympäristöjä K12 opiskelijoille .


1 kommentti:

  1. MOOC-kursseista
    Olen nyt aloittanut Ipad opettajan työvälineenä kurssin. Kurssi ja osallistumiseni siihen on vasta alkutekijöissään, mutta vaikutelma on hyvä. Olen käyttänyt Ipadia vasta vajaan vuoden verran. Paljon olen jo kantapään kautta ja kollegoiden avustuksella oppinut, mutta nyt jo huomaan, että löydän vastauksia kysymyksiini ja opastusta puutteellisiin taitoihin tämän kurssin avulla.

    VastaaPoista